Ga terug

Preludestraat 2 - 28 en Nocturnestraat 27 - 39

Redactie Stem van Enschede Redactie Stem van Enschede  •  20-11-2023  •    Geen reacties  •  Ontwerpen voor GroenBlauw Glanerbrug  • 

Prelude-Nocturne.png

Deel je mening onderaan deze pagina! Bekijk eerst het Schetsontwerp Preludestraat - Nocturnestraat

We onderzoeken of we werkzaamheden moeten doen aan de rioolbuizen in de straat. In ieder geval richten we de weg in als 30 kilometer per uur-straat. Dit zorgt ervoor dat mensen langzamer rijden. Ook passen we de straat aan, aan het veranderende weer.

De straat krijgt meer ruimte voor verschillende bloemen en planten. U krijgt op een later moment meer informatie over de soorten planten en bomen. Graag horen we uw ideeën over hoe we het groen kunnen inrichten.

We maken extra parkeerplaatsen. Dit kan doordat de stoep aan de noordkant verdwijnt. Ook maken we de weg 1 meter smaller. Dit geeft ruimte om te parkeren. Alle parkeerplaatsen maken we van open straatstenen waar gras doorheen groeit. Regenwater kan dan via de grond wegstromen. Dat helpt tegen verdroging.

De aansluiting van de Nocturnestraat op de Preludestraat wordt gelijkwaardig. Verkeer van rechts heeft dan voorrang. We verhogen de aansluiting. Dit is veiliger. 

DEEL JE MENING!

Deel je mening onderaan deze pagina! Let op: hier heb je wel een account voor nodig! Maak een account aan. Of log in als je al een account hebt.

Bestanden (1)

Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd