Brief over gebruik gemeentegrond zonder toestemming

Beschrijving

Deze brief is al beoordeeld door inwoners. De brief is hierop aangepast. Heb jij ook gereageerd? Hartelijk dank voor je hulp! Je kunt de verbeteringen bekijken. Reageren op deze brief is nu niet meer mogelijk.


Aanvullende informatie

Je moet een account hebben om te reageren. Je kunt de teksten het beste bekijken op een laptop of computer.

Je bekijkt nu

bijgewerkt op 17 nov 2023
Inhoudsopgave
Tekst

Onderwerp: Snippergroen

Beste mevrouw Jansen, 

De gemeente Enschede is bezig met het project Snippergroen. Hierbij brengen we alle strookjes gemeentegrond in kaart die bij bewoners in gebruik zijn. Soms zijn er afspraken gemaakt met de bewoners over het gebruik van gemeentegrond. In andere gevallen is dat niet gebeurd. Wij gaan in contact met de bewoners om de huidige (ongelijke) situatie op te lossen. In deze brief vertellen wij wat dit voor u betekent.

Uw woning aan de fladderlaan 222 kwam uit de controle naar voren

Wij denken dat u zonder toestemming gemeentegrond gebruikt. Misschien weet u dit zelf niet. En wij begrijpen dat dit vragen bij u oproept. Daarom willen we met u in gesprek hierover.

Wij hebben luchtfoto’s en kadastrale kaarten bekeken

Bij deze brief sturen wij een luchtfoto mee. Hierop staan de grenzen van uw perceel. Wij hebben met een cirkel aangegeven wat gemeentegrond is. Het lijkt erop dat u deze gemeentegrond gebruikt.

Schriftelijke afspraken

Er zijn geen schriftelijke afspraken gevonden over het gebruik van deze grond.

Heeft u deze wel? Dan ontvangen wij deze graag van u.

Contact opnemen

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt contact opnemen met de behandelaar van uw dossier 1234. Dit kan per e-mail: snippergroen@enschede.nl (vermeld hierbij uw adres) of per telefoon via 14053.

Met vriendelijke groet,

Namens burgemeester en wethouders,

Joop de Vries