Hoe het werkt

Maak eerst een account aan om mee te doen Stem van Enschede. Als je bent ingelogd, kun je: 

  • ideeën steunen 
  • je eigen ideeën toevoegen  
  • in gesprek gaan met andere inwoners 
  • je mening geven over voorstellen 
  • meedenken, bijvoorbeeld over nieuwe wetten 

Als je geen account hebt kun je alleen bekijken wat de ideeën en voorstellen zijn. Dan kan je niet je mening geven. 

Account aanmaken

Om een idee in te dienen, te steunen, te stemmen of op een idee te reageren moet je een account aanmaken. Hiervoor heb je een mailadres, een wachtwoord en een gebruikersnaam nodig. 

Je krijgt een mail om je account te activeren en bij het indienen van je idee. Je kunt ook mails ontvangen als je priveberichten krijgt, of als iemand een reactie geeft op je idee. Dit kan je aanvinken onder het kopje "mijn profiel".

Problemen met de website 

Geen bevestigingsmail gekregen 

Vraag een nieuwe bevestigingsmail aan. Vergeet ook niet in je spambox te kijken. Zit de mail wel in je ongewenste email (spam) maar werkt de link niet? Het kan zijn dat je dan de mail naar 'postvak in' moet verplaatsen, dan werkt de link als het goed is wel. Lukt het nog steeds niet? Mail dan naar stemvan@enschede.nl, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.    

Foutmelding

Als je een foutmelding krijgt, bijvoorbeeld bij het steunen van een idee, stuur dan een e-mail naar stemvan@enschede.nl. Beschrijf zo precies mogelijk wat het probleem is, welk apparaat je gebruikt (een tablet, een mobiel of pc) en welke browser je gebruikt.