Brief snippergroen - herhaald verzoek

Beschrijving

Fijn dat je ons laat weten wat je vindt van onze brief! De gemeente stuurt deze brief naar een inwoner die geen gehoor geeft na herhaald verzoek op de strook gemeentegrond.

Aanvullende informatie

- Je moet een account hebben om te reageren. - Je kunt de teksten het beste bekijken op laptop of computer.

Je bekijkt nu

bijgewerkt op 12 dec 2022
Inhoudsopgave
Tekst

Beste K. Vasterd,

U woont aan de Ohmstraat 41 en maakt gebruik van een strook gemeentegrond. Wij vroegen u op 15 september 2022 en op 28 oktober 2022 per brief hierover met ons contact op te nemen. Omdat wij helaas geen antwoord van u ontvingen, leest u in deze brief wat u moet doen.  

De strook gemeentegrond is niet te koop  

In deze strook gaan wij zelf bomen planten. Wij vragen u daarom onze grond niet meer te gebruiken. Voor 12 maart 2023 moet u zaken die u erop heeft staan verwijderen. Zoals een schutting, beplanting of tegels. U brengt daarmee de strook grond terug naar de kadastrale grens. Op de kaart in de bijlage ziet u wat de grens is tussen uw stuk grond en de gemeentegrond. Uw erfafscheiding, denk aan een schutting, haag of hek moet op de kadastrale grens komen.  

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust met de medewerkers van het Projectteam Snippergroen 

Zij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via het nummer 053 - 481 85 08 bereikbaar. U mag natuurlijk ook een e-mail sturen naar

snippergroen@enschede.nl.  

Wilt u als u ons belt of mailt het kenmerk uit deze brief benoemen  

Zo houden wij uw gegevens compleet. 

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders 

A. de Bruijn Projectleider snippergroen

Reacties