Ga terug

Bewegen in de buurt!

Recep Recep  •  05-03-2023  •  7 opmerkingen  •  Wijkbudget Mekkelholt en Deppenbroek  • 

20230304_094438 (1).jpg

Ik stel een plek voor waar volwassenen/ouderen en de jeugd samen of apart meer kunnen bewegen en kunnen fitnessen in het buitenlucht. Het is voor ieder bewoner van de wijken Mekkelholt en Deppenbroek goed om te sporten, bewegen en sociale contacten op te bouwen. Het is niet  voor iedereen mogelijk om naar een (dure)sportschool te gaan vanwege de financiele verplichtingen. Meer bewegen en sporten zal in alle opzichten goed zijn ten eerste voor de gezondheid, ten tweede voor de sociale saamhorigheid ten derde de portomonee.

Ik zou een beweegpark willen realiseren waar de jeugd, volwassnenen en de ouderen terecht kunnen, gezien de dagen langer en warmer worden is het buitenzijn ook wat meer mogelijk. de echte doorzetters zullen ook in de wintermaanden gebruik van kunnen maken.

Het zou ook mooi zijn als er via de Sportaal of via de vrijwilligers groepslessen georganiseerd kunnen worden. Daar wil ik ook me hard voor maken.

De exacte kosten (aanschaf, aanleg, onderhoud) kan ik het op dit moment niet zeggen omdat er zoveel variaties aan toestellen zijn, graag zou ik met de verschillende mensen/instellingen die hierover kennis hebben overleggen om tot een duurzame/houdbare toestellen te komen.

Ik heb drie locaties op het oog, in de buurt van de Cruyff court, in de buurt van buurtcentrum de Meeuwen, schuintegenover de speeltuin aan de voortsweg. 

Ik zou fijn vinden als u mijn idee zou willen steunen.

Met vriendelijke groet,

Recep 

Locatie: helaas kan ik niet alle locaties op de kaart aangeven.

Uitleg over geschiktheid idee

We hebben uw idee onder de aandacht gebracht bij de wijkbeheerder van de gemeente. Deze gaf aan dat er mogelijkheden zijn voor uw idee van Bewegen in de buurt!. De ingeschatte kosten zijn € 15.000,-.

Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd