Ga terug

Kinderinloopmiddag Speeltuin Mekkelholt

Louise Steenhuizen Louise Steenhuizen  •  15-03-2023  •  3 opmerkingen  •  Wijkbudget Mekkelholt en Deppenbroek  • 

kids-gc0ae1c079-1280.png

Ik wil een wekelijks kinder inloopmiddag organiseren op Speeltuin Mekkelholt, waar we met de kinderen knutselen, spelletjes doen of een buitenactiviteit organiseren. Deze activiteiten wil ik gratis voor kinderen aanbieden, zodat die toegankelijk voor iedereen blijven. Ik wil de kinderen kennis laten maken met andere technieken dan het standard knip en plak werk. Ouders die meekomen kunnen buiten met elkaar gezellig kletsen. Dit soort buurtactiviteiten worden enorm gemist in de wijk. Deze activiteiten organiseert ik al op Speeltuin Glanerbrug en Speeltuin Bruggert. Nu wil ik het in mijn eigen buurt doen.

Voornamelijk betrekken we nu stagiaires van diverse organisaties en scholen, maar ook vrijwilligers uit de buurt bij deze activiteit. Door met ouders in gesprek te gaan op de speeltuin, kunnen we steeds meer ideeën en behoeften ophalen

Met €1500 kunnen we de kinderen een mooie activiteit aanbieden en materialen aanschaffen tot het eind van het jaar en ook een gezonde versnapering aanbieden zoals fruit. 

Locatie: Speeltuin Mekkelholt is een veilig en leuke locatie

Uitleg over geschiktheid idee

De ingeschatte kosten zijn € 1.500,-.

Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd